EV Deelauto

DEOdrive biedt een Duurzame Deelauto te beginnen in Oegstgeest. Wij geloven in duurzame mobiliteit en toegang tot mobiliteit is daarbij belangrijker dan bezit van een auto.

Wij hebben een plan ontwikkeld om landelijk bij 40 MBO- en HBO-instellingen ruim 2.000 auto’s (Smarts en Audi A2) elektrisch te maken. Dat geeft een impuls aan technologisch onderwijs en draagt direct bij aan stageplaatsen, luchtkwaliteit en deelautogebruik. Voor iedereen winst dus. Tevens kunnen mensen overal in Nederland deelnemen in dergelijke auto’s. Binnenkort meer via crowdfunding.

Duurzame mobiliteit
Tevens vinden wij ons leefklimaat belangrijk. Met deze elektrische deelauto hebben wij direct positieve invloed op onze luchtkwaliteit. de uitstoot van deze auto is nul. Daarbij sluit het gebruik van een elektrische auto heel goed aan op het Lokaal Energie Opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen.
think_city_red
Delen is vermenigvuldigen
Als u uitrekent wat het bezit van een (tweede) auto kost dan is het gebruik van deze deelauto vaak veel voordeliger. Tevens kunt u deelnemen in de auto en in de toekomst samen met anderen deze of een andere auto delen en samen de kosten en de vruchten delen: coöperatief dus.

Portemonnee: People – Planet – Profit
U bespaart meteen! Na 10Km rijden en 1 uur bent u al voordeliger dan bij de huur van een deelauto op brandstof. Dus werkelijk People Planet Profit. Voor u door u met u.

klik hier voor beschikbaarheid en reserveren

Geef een antwoord