Deelauto

Wat is een Duurzame Deelauto?

DEOdrive biedt vanaf 25 juli 2013 een Duurzame Deelauto in Oegstgeest. Wij geloven in duurzame mobiliteit en toegang tot mobiliteit is daarbij belangrijker dan bezit van een auto.

DEOdrive Think City

Duurzame mobiliteit
Tevens vinden wij ons leefklimaat belangrijk. Met deze elektrische deelauto hebben wij direct positieve invloed op onze luchtkwaliteit. de uitstoot van deze auto is nul. Daarbij sluit het gebruik van een elektrische auto heel goed aan op het lokaal Energie Opwekken met bijvoorbeeld zonnepanelen.

Delen is vermenigvuldigen
Als u uitrekent wat het bezit van een (tweede) auto kost dan is het gebruik van deze deelauto vaak veel voordeliger. Tevens kunt u deelnemen in de a

uto en in de toekomst samen met anderen deze of een andere auto delen en samen de kosten en de vruchten delen: coöperatief dus.

Portemonnee: People – Planet – Profit
U bespaart meteen! Na 10Km rijden en 1 uur bent u al voordeliger dan bij de huur van een deelauto op brandstof. Dus werkelijk People Planet Profit. Voor u door u met u.

klik hier voor beschikbaarheid en reserveren

Coöperatieve eigendom flexauto

DEOdrive maakt coöperatieve eigendom van een deelauto mogelijk.  Beter nog, het is mogelijk om zelf te bepalen met wie je samen mede-eigenaar wordt en welke auto. Maar we  bieden je nog iets veel mooiers: Wat dacht je van een lokaal binnen het onderwijs elektrisch omgebouwde Smart? Nog duurzamer dan een nieuwe kopen en je weet dat lokaal studenten en docenten binnen MBO en HBO har hebben gewerkt aan het elektrisch en dus duurzaam maken van JOUW elektrische Flex-Smart! En daarmee creëren we dus samen nieuwe, innovatieve werkgelegenheid die duurzame mobiliteit mogelijk maakt.

DEOdrive Smart Kit

 

Geef een antwoord