Future Energy

Wat is Future Energy?

Als we nu niet werken aan onze toekomst, dan komt die toekomst er nooit. Of anderen vinden die toekomst uit. En wij blijven achter. Willen we dat?

Nederland is na de 17e eeuw ingehaald door Engeland en de industriële revolutie met stoom en staal heeft grotendeels daar plaatsgevonden.

Dat gaat niet nog een keer gebeuren. Nederland werkt hard aan windenergie op zee en zo kunnen wij het Dubai aan de Noordzee worden. Maar dat kan alleen als we die energie, als we tijdelijk teveel hebben, langdurig en duurzaam opslaan voor later gebruik.

Zo zijn we meteen van het aardgas af. Maar misschien moeten we ons gasnetwerk toch niet afschrijven. In de beginjaren liep er namelijk geen Gronings aardgas door onze gasleiding. We maakten ons gas toen zelf van

Waterstof en koolmonoxide!

Dat kan nu anders

We kunnen van Waterstof en CO2 groen gas maken!

Zo wordt Nederland onafhankelijk van Gronings gas of gas uit Rusland. En deze innovatie levert hoogwaardige banen op.

Daarom zet Deodrive zich al sinds 2011 in om de wereld te verbeteren. Ambitieus? Ja! Maar zonder dromen geen doelen en zonder doelen geen toekomst! We moeten aan de slag. Samen. Doet u mee?

Met wie 

Wij geloven in dingen die echt werken en echt waarde hebben, zowel voor de mens als voor materie. DEOdrive ziet kansen in Onderwijs, Duurzame Innovatie en Ondernemerschap en vooral in de combinatie van die drie domeinen. Deodrive is founding partner van het H2 Energy Lab van het Automotive Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).

Opening 11 juni 2018.

“Duurzaamheid is morgen doen wat je vandaag doet, zonder dat jij of je kinderen er overmorgen last van hebben.”©

[includeme post_id=”a post id“]