Kosten & Besparingen

Investeren en terugverdienen

Duurzame energie en mobiliteit betekent investeren. Investeren in een betere wereld maar ook in een strategische marktpositie. Duurzame energie en mobiltiteit biedt namelijk nieuwe kansen op hoogwaardiger diensten die organisaties een strategisch voordeel bieden.

TCO

Een bekend thema is de Total Cost of Ownership. Wij rekenen dagelijks voor onze relaties de duurzame investering in zero-emissie mobiliteit door. Terugvedientijden zijn belangrijk en vrijwel altijd blijkt dit een financieel interessante business case op te leveren.

Sprinter op waterstof
Sprinter op waterstof

Onderhoudskosten, stilstand en slijtage van brandstofmotoren zijn belangrijke factoren in het gebruik en beheer van wagenparken. Elektrische voertuigen bieden daarbij voordelen. Deze voordelen worden alleen gerealiseerd als de after sales service gegarandeerd is. Dàt is nu precies waar de (FC)EV voertuigen van DEOdrive zich onderscheiden. De voertuigen worden in opdracht in kleine (of grote) serie geproduceerd na technisch ontwerp van de beste ingenieurs in de Europese automotive markt. De kennis van het voertuig wordt altijd ter beschikking gesteld zodat er geen vendor-lock-in ontstaat en zodat onderhoud van de voertuigen tot in lengte van jaren gegarandeerd is. Daarmee bieden deze auto’s zelfs een voordeel boven “grote merken”.