Services

 

Deodrive biedt diensten en producten die 100% duurzame energie op basis van waterstof (veelal in combinatie met batterijen) mogelijk maken.

Diensten:

  • Advieswerk voor een totaalaanpak van duurzame energieopwek, energieopslag en het gebruik van energie voor kantoor, bedrijf en wagenpark.
  • Volledige aanbesteding van conceptontwikkeling, technische analyse, regelgeving compliance, risicoanalyse en commissioning van fuel cell stacks, batterij technologie, elektrolysers en waterstof opslag.
  • workshops voor bedrijfsleven en gastlessen voor technasium, MBO en HBO

Producten
Daarnaast bieden wij ook oplossingen via ons netwerk van producenten. Onze online store vindt u op www.horizonh2.nl. Wij bieden kleine oplossingen voor de hobbyist, als relatiegeschenk en voor onderwijs. middelgrote en grote waterstof oplossingen zijn bedoeld voor de zakelijke markt.
 

H2ME-release

Klanten

Deodrive mag een groot aantal (inter)nationale en toonaangevende bedrijven en organisaties tot zijn klantenkring rekenen. Zowel nutsintsellingen, overheden als commerciƫle bedrijven. Deze bedrijven kunnen op Deodrive rekenen als het gaat om advieswerk die uitvoerbare plannen en realistische business modellen opleveren om 100% duurzame energie en mobiliteit met 0% uitstoot mogelijk te maken.

group-DEOdrive-VKV-Evides-Symbio4